€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis, despre anularea întâlnirii cu Donald Trump

Ştire online publicată Joi, 12 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Klaus Iohannis a avut o primă reacție după ce întâlnirea anunțată pentru, joi, la Bruxelles, cu președintele Statelor Unite ale Americii nu a mai avut loc.

"Cu toții am renunțat la întâlnirile bilaterale", a spus președintele Klaus Iohannis după ce întâlnirea anunțată pentru joi, la ora 11, cu președintele american Donald Trump a fost anulată.

Președintele Klaus Iohannis se află de miercuri la Bruxelles, unde a participat la Summitul Alianței Nord-Atlantice. Joi, șeful statului a participa la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de Șefi de Stat și de Guvern cu parteneri operaționali „Resolute Support".

Președintele Klaus Iohannis și omologul său american, Donald Trump, au mai avut discuții și în iunie 2017, când au și susținut o declarație de presă comună la Casa Albă. Tot anul trecut, președintele Klaus Iohannis a participat la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și Prima Doamnă în onoarea șefilor de delegații participante la cea de-a 72-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU).

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8895 secunde