Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea celor 102 taxe

170
2
Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea celor 102 taxe - klausiohannis123-1483708964.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Camera Deputaților a respins, pe 28 decembrie, reexaminarea legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale.

Decizia a fost luată cu 174 de voturi "pentru" respingerea cererii de reexaminare, 85 "împotrivă" și o abținere.

În Comisia de buget a Camerei Deputaților a fost adoptat un amendament potrivit căruia legea va intra în vigoare la data de 1 a lunii imediat următoare publicării în Monitorul Oficial.

Pe 15 noiembrie, președintele Klaus Iohannis a trimis Curții Constituționale a României o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii privind eliminarea unor taxe și tarife, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Pe 16 decembrie, CCR a decis că legea este constituțională, respingând sesizarea președintelui. În aceeași zi, șeful statului a anunțat că retrimite Parlamentului această lege.

Comentează știrea

mihai
6 ianuarie 2017
Votantii basisti

Votantii basisti sa nu beneficieze de aceasta lege!!!!.....Nu merita...Ii invit sa ma suga la pla.

hahaha
7 ianuarie 2017
mda,

tovarasii au eliminat niste taxe aberante, pe care tot ei le-au pus... Si pe care putuini le plateau. De cate ori iti preschimbi buletinul lalala. Dar taxa OBLIGATORIE de sanatate pentru cei fara venituri sau venituri mici, nu s-a desfiintat. Tovarasii-domni iau de la saraci si dau la politrucii lor?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.468 secunde