Klaus Iohannis a promulgat legea care modifică OUG privind organizarea și funcționarea ANRE

142
Klaus Iohannis a promulgat legea care modifică OUG privind organizarea și funcționarea ANRE - curent-1514989960.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea și funcționarea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Actul normativ prevede că introducerea Comisiei pentru transporturi și energie a Senatului în procedura de analizare a raportului anual de activitate a ANRE, alături de Comisia pentru industrii și Comisia de buget ale Camerei Deputaților și Comisia pentru buget a Senatului.

De asemenea, legea stipulează numirea membrilor Comitetului de reglementare al ANRE, cu nominalizarea funcțiilor, la propunerea comună a Comisiei pentru industrii a Camerei și a Comisiei pentru transporturi și energie a Senatului.

Modificările la lege au fost propuse de mai mulți parlamentari PSD și unul de la ALDE, în contextul în care în 2014 a fost înființată la Senat Comisia pentru transporturi și energie, care a preluat domeniile transporturi și energie de la Comisia economică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9823 secunde