€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis a acceptat-o pe Ecaterina Andronescu la Ministerul Educației

Ştire online publicată Vineri, 16 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Klaus Iohannis a acceptat-o să o numească pe Ecaterina Andronescu la Ministerul Educației. Potrivit #romniatv#, președintele va semna vineri decretul de numire în condițiile în care ministerul Educației risca să rămână fără ministru pentru că azi expiră interimatul Rovanei Plumb la acest minister.

Mandatul de ministru interimar al Educației al Rovanei Plumb expiră vineri, iar surse citate de România TV susțin că președintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD de numire a Ecaterinei Andronescu în funcția de ministru al Educației.

Klaus Iohannis declarase zilele trecute, în privința nominalizării Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educației, că "aici o sa dureze un pic mai mult, până mă lămuresc dacă e dorinta ei sau doar a partidului".

"Cealaltă propunere, doamna Androenscu a fost o surpriză. Aici va dura mult mai mult, să spun și de ce. Am fost recent la un eveniment la Politehnică, 200 de ani de învățământ tehnic. Neîntrebată, doamna Andronescu mi-a spus că nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine. Așa că va dura un pic până mă lămuresc dacă e dorinta ei sau doar a partidului, sau sau dacă e o remaniere cu bucata", a spus Klaus Iohannis.

Ecaterina Andronescu este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Educației. Propunerea urmează să fie trimisă la Cotroceni. Decizia vine în contextul în care săptămâna aceasta expiră interimatul Rovanei Plumb la MEN. Pentru funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene PSD îl propune pe George Ciamba. Conform Gabrielei Firea, pentru Ecaterina Andronescu la Ministerul Educației a fost unanimitate în ședința conducerii PSD, iar în cazul lui George Ciamba au fost două abțineri.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7419 secunde