Kelemen Hunor propune un pact pentru campania prezidențială

561
Kelemen Hunor propune un pact pentru campania prezidențială - kelemenhunor-1570481272.jpg

Articole de la același autor

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, le propune celorlalți candidați la alegerile prezidențiale să accepte un pact prin care se angajează la o campanie fără atacuri la persoană și jigniri, bazată pe proiecte.


"Peste o săptămână începe campania oficială și am văzut că în această toamnă era la modă, fiecare propunea câte un pact: un pact pentru alegeri anticipate - nu prea am înțeles de ce e nevoie, un pact pentru a menține salariile, bunăstarea sau cum se vede dinspre PSD, un alt pact pentru nu știu ce subiect... Eu cred că înainte de alegerile prezidențiale se poate face un singur pact și nu legat de politică, fiindcă înainte de alegeri orice propunere de pact este un exercițiu doar de imagine. Un singur lucru se poate face și acest lucru îl propun: un pact prin care toți candidații la alegerile prezidențiale acceptă o campanie fără atacuri la persoană, fără jigniri și discursurile se vor baza pe proiectele candidaților, pe programele lor", a declarat, la Digi 24, președintele UDMR, Kelemen Hunor.


El a mai adăugat că este de părere că în campanie candidații ar trebui să încerce să restabilească încrederea în cei care conduc soarta comunității.


"Nu cunoaștem astăzi care este strategia politicii noastre externe în zona Europei de Est sau în Balcanii de Vest, nu cunoaștem foarte multe aspecte care ar fi trebuit să fie cunoscute, dacă există, dar am impresia că nu există", a mai afirmat Kelemen Hunor, cerând ca toți candidații să își prezinte programele pentru România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.538 secunde