€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Jean-Claude Juncker în vizită la București

Ştire online publicată Miercuri, 12 Aprilie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a declarat, marți, că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va fi prezent la București pe 11 mai pentru o dezbatere publică privind viitorul UE.


"Am văzut luări de poziție, nu numai în România, ci și în alte state membre, cum că este doar un exercițiu de imagine (dezbaterea privind viitorul UE — n.r.), că se știe deja ce se vrea. Fiți convinși că nu este așa și am să vă dau două argumente, cu două date și cu un loc. 


Prima dată este 20 aprilie, București, la Muzeul Național de Artă, dezbatere publică cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene Timmermans, la care toată lumea este invitată în limita locurilor disponibile. (...) Vom avea 400 de locuri, anunțul este făcut deja și înainte de a veni aici, erau 380 de înscrieri. 
A doua dată este 11 mai, București, tot la Muzeul Național de Artă, tot în sala de 400 de locuri, o dezbatere publică cu președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, la care vă invit cu drag, încă nu am făcut anunțul. După dezbaterea cu domnul Timmermans, vom face publică invitația către cetățeni și pentru cea de-a doua dezbatere", a afirmat Angela Cristea, citată de Agerpres.


Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România a făcut anunțul, la GDS, în cadrul unei dezbateri intitulate "Președinția română a Consiliului UE. Cât suntem de pregătiți?", organizată de deputatul european Siegfried Mureșan și Revista 22.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7863 secunde