Jale mare printre șoferi! La Constanța SE RIDICĂ mașinile parcate neregulamentar

3035
Jale mare printre șoferi! La Constanța SE RIDICĂ mașinile parcate neregulamentar - seridicamasini-1549183515.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că, în săptămânile următoare, autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL.

Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. În acest context, vă reamintim câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc.

Constănțenii își pot recupera mașinile din parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1, dar, doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini : 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi : 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.359 secunde