Iulian Dumitrescu a demisionat de la conducerea grupului PNL din Senat

261
Iulian Dumitrescu a demisionat de la conducerea grupului PNL din Senat - iuliandumitrescu-1541444447.jpg
Iulian Dumitrescu a demisionat luni de la conducerea grupului PNL din Senat și va fi înlocuit de Florin Cîțu, liderul liberal Ludovic Orban declarând cu privire la dispute avute cu senatorul demisionar că existența unor diferențe de opinie de-a lungul timpului nu înseamnă că există conflicte.

"Decizia domnului Iulian Dumitrescu de a se retrage de la conducerea grupului parlamentar de la Senat este o decizie care îi aparține, pe care a luat-o în urma unei discuții pe care a avut-o cu mine, iar ideea retragerii domniei sale de la conducerea grupului parlamentar din Senat nu înseamnă o dezangajare a domnului Dumitrescu, ci înseamnă o consacrare mai serioasă asupra exercitării atribuțiilor extrem de importante pe care le are în partid și anume atribuția de prim-vicepreședinte a PNL pe relația cu mediul de afaceri și societatea civilă și, de asemenea, funcția de președinte al uneia dintre cele mai puternice organizații a partidului – și anume filiala PNL Prahova. Decizia a fost luată de comun acord. Este o decizie prin care domnul Dumitrescu va aloca mai mult timp și mai multă energie pentru întărirea relațiilor cu mediul de afaceri și cu societatea civilă", a declarat Orban, potrivit news.ro.

În ceea ce privește existența unei relații conflictuale cu Dumitrescu, Orban a afirmat că existența unor diferențe de opinie de-a lungul timpului, în funcție de anumite situații, de anumite poziții, asta nu înseamnă că există conflicte, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9595 secunde