Iucsel Selamet, învestit în funcția de subprefect al Constanței

1024
3
După aproximativ două luni de așteptare, în cursul zilei de ieri, în Sala Remus Opreanu a Instituției Prefectului a avut loc învestirea lui Iucsel Selamet ca subprefect al județului Constanța. 


Pe lângă angajații Prefecturii Constanța, la eveniment au fost pre-enți și șefi ai deconcentratelor, membri ai Uniunii Democrate a Tă-tarilor Turco Musulmani din România (UDTTMR) și ai Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, dar și muftiul Muurat Iusuf.

Totodată, la acțiune a fost prezent și primarul orașului Medgidia, Marian Iordache, care a spus că a venit în mod special să fie alături de noul subprefect deoarece acesta este din Medgidia.

După intonarea imnului național, ceremonialul de învestire în funcție a fost condus de prefectul Eugen Bola care a dat citire ordinului de numire al HG 61/2013 din 27.02.2013, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 115 din 28.02.2013, semnat de premierul Victor Ponta.

A urmat depunerea jurământului de credință de către noul subprefect Iucsel Selamet, după care acesta a dat primele declarații în noua sa postură de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

"Am fost numit subprefect la propunerea UDTTMR și a UDTR. Este o onoare dar și o responsabilitate. Sper ca, alături de prefectul Eugen Bola și subprefectul Radu Volcinschi, să-mi duc la bun sfârșit atribuțiile ce îmi vor reveni. Îmi doresc să facem echipă bună. Avem foarte mult de lucru, obiectivul principal este cel de a duce la bun sfârșit programul Guvernului. Totodată, avem proiecte care servesc intereselor comunității din județul nostru", a declarat Iucsel Selamet.

În altă ordine de idei, noul subprefect a activat, până de curând, în domeniul privat fiind om de afaceri, are 50 de ani și este căsătorit.

Reamintim că el l-a înlocuit în funcție pe fostul subprefect, Aidun Curt-Mola, care și-a încheiat mandatul în luna ianuarie 2013.


Comentează știrea

Amet Iucsel
5 martie 2013
felicitari

La UDTTMR s-a instalat dictatura comunista.Gelil l-a numit pe cumnatul lui in functia de subprefect iar pe ginerele si pe bodyguardul i-a numit in functii de conducere in cadrul UDTTMR fara ca dumnealor sa fi activat cel putin ca simplii membrii.Fiica d.lui Gelil este consiliera d.lui deputat Amet Varol.Asa ca UDTTMR'ul a ajuns sa fie condusa de interlopi si de analfabeti. .Acum se revanseaza fata de cantaretul Enter oferindu-i acestuia posibilitatea de a canta la o petrecere organizata cu banii guvernului cu ocazia zilei de * 8 Martie" , dupa ce Gell l-a batut pe acesta la clubul CRUSH anul acesta..Unde sunt intelectualii tatari ?

seila
5 martie 2013
din pacate

din pacate comentariul nr 1 transpune cu fidelitate ceea ce se petrece la uniune..din surse sigure am aflat ca la alegeri si-a platit voturile..trist dar pana la urma ceea ce se petrece la uniune este copia fidela a ceea ce se petrece la nivel national..

3
5 martie 2013
Pt 1,2

'Intelectualii' pe care i'ati votat ani de zile la uniune, cu doctorate cumparate de pe la Chisinau, de acei asa numiti intelectuali va este voua dor. Dar ca inainte veneau bani de la Guvern si nici macar un 8 martie nu faceau gratis pentru femei nu stiti sa spuneti. Din pacate, singurul lucru trist este ca tatarii niciodata nu au stiut sa aprecieze cu adevarat ceea ce se face pentru ei, mereu gasesc motive de barfa.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine îi ia locul lui Curt-Mola
Pagina a fost generata in 0.3917 secunde