"Ipoteza ruperii USL nu este de analizat. Prefer realitatea"

59
1

Articole recomandate

Președintele PNL, Crin Antonescu, a precizat că ipoteza ruperii Uniunii Social Liberale "nu este de analizat", USL urmând să funcționeze până în anul 2016, conform înțelegerilor politice.


Declarația lui Crin Antonescu vine după ce președintele Traian Băsescu a spus că, în situația în care USL s-ar rupe, "PSD nu ar putea da României președintele". Tot Băsescu a admis însă că un candidat al PNL, inclusiv Crin Antonescu, ar putea fi susținut în turul doi de celelalte forțe politice de dreapta. 


"Văd (declarația președintelui Traian Băsescu - n.r.) într-un singur fel: USL nu se rupe. Noi suntem în fața unei realități și din păcate în fața mai multor ipoteze. Ipotezele nu sunt elaborate sau vehiculate doar de adversari politici, cum este domnul Traian Băsescu, uneori ele au venit și din interiorul alianței. Ceea ce contează pentru mine este realitatea actuală, USL și angajamentul asumat de partidele noastre în fața cetățenilor. Eu, în toate declarațiile mele, mi-am exprimat hotărârea de a ne ține de cuvânt sub toate aspectele înțelegerii politice. USL există și ea trebuie să existe până în 2016, așa că ipoteza pe care o analiza domnul Băsescu aseară (luni seară - n.r.) nu este de analizat. Prefer realitatea", a subliniat Antonescu, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Mirabela
24 decembrie 2013
...

Nu stiu cine are de castigat daca o eventuala rupere USL se va intampla in 2014, insa cu siguranta PSD-ul va avea probleme la alegerile prezidentiale. Cu toate acestea nu cred ca alianta va cadea prea curand, mai ales ca si liderul PNL are nevoie de aceasta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5879 secunde