Iorguș conduce în lupta pentru Primăria Mangalia

1757
9
Iorguș conduce în lupta pentru Primăria Mangalia - iorgus-1336425325.jpg
Ultimul sondaj de opinie realizat de către PDL Constanța privind șansele candida-ților înscriși pentru obținerea funcției de primar al municipiului Mangalia se deschide cu deputatul Zanfir Iorguș, urmat la aproape 8 procente de Claudiu Tusac.

Potrivit PDL, situația pentru fiecare partid și candidat în parte se prezintă astfel: Zanfir Iorguș are un procentaj de 32,4%, în timp ce partidul din care acesta face parte, PDL, are 24,7%. Actualul primar al Mangaliei, Claudiu Tusac, a obținut 23,8%, fiind depășit de procentajul PSD-ului, care a strâns 24,2%. Candidatul independent Cristian Radu se situează pe locul trei cu 16,6%, iar liberalii din Mangalia au obținut 13,8 procente. Reprezentantul PPDD în cursa electorală din sudul litoralului, Marin Ciocîia, are, potrivit sondajului, 5,5%, iar partidul din care face parte 8,7%. Peremistul Adrian Cîrlescu a reușit să strângă 3,2%, în timp ce partidul său atinge 4,7%. Atât Partidul Verde, cât și can-didatul acestora la Primăria Man-galia, Marian Dorner, nu au reușit să depășească 0,3%. PV este urmat la 0,2 procente de PER, și aici procentajul partidului fiind identic cu cel al candidatului la funcția de primar, Vasile Mol-dovan. Deși nu are candidat la funcția de edil al Mangaliei, UNPR-ul a reușit să obțină 2,9%. Alte nume amintite în sondaj sunt cele ale candidaților independenți Marios Cotleț cu 1,2%, Doru Munteanu cu 0,6%, Marin Oprea cu 0,5% și Ion Niculescu cu 0,4%.

Sondajul a fost realizat în perioada 5-6 mai pe un eșantion de 1.100 persoane, marja de eroare fiind de plus/minus 3%.

Comentează știrea

marian
8 mai 2012
joaka urat radu cristian

nu a inceput campania! incepe pe 11 mai! deci ce cauta pe strazi? chiar el in persoana! si de unde are el bani pt o asemenea campanie? din salariu de la garda? sa fim seriosi! sau din spaga? cred ca a doua varianta e mai bune! oricum sa stea linistiti castiga ori iorgus ori tusac! radule ,,,,lasa ne si du te la tine la constanta !

xxxx
8 mai 2012
Nu va mai vrem.

Iorgus si Tusac noi mangaliotii nu va vrem ,nu aveti putin respect fata de alegatori.

Vali
8 mai 2012
Succes

Dupa expresia fetei, ar avea nevoie de un tranzactiv, perfect laxativ.Imbuca ,Iorgule o pastila si caca-te pe tine vesel si fara griji,ca nu ne vei lipsi ! Si nu te certa cu Tusac, ca sunteti cam la fel,atata ca fiecare aveti alt palmares de furaciuni. Da-i si lui o pastila si cacati-va unul pe altul!!!

Mangalianul
8 mai 2012
Sondaj eelctoral

Zanfir Iorgus este cancerul si rusinea Mangaliei ! In trei mandate, si-a insusit, el si gasca lui, peste jumatate din imobilele orasului. Cine sa mai aiba incredere in el, daca nu cei care au ceva-ceva de impartit in comun.

Bendeac
8 mai 2012
Cascadorii rasului

Se stie ca sunteti ziarul "de casa" al PDL,dar sa il indicati pe Stan in frunte alaturi de Bran(finu' Tusac) asta e chiar de comedie.Ce om sanatos la cap ii mai voteaza pe fanfaronii astia doi???Pai unu' te fura si altu' te lasa in frig si tu te duci la vot sa ii aduci inapoi la Primarie???

Alina
8 mai 2012
Rusine

Iorgusi ia-l si pe Tusac de mana si acasa cu voi in moldova. Cretinul de Tusac ne-a lasat in frig iar javra de Iorgus a votat pentru reducerea salariilor. Hai sictir cu sondajul vostru!

om de bine
9 mai 2012
sustinere

Bineeee..Alina...

cetateanul nemultumit
10 mai 2012

S-a saturat toata Mangalia de moldovenii astia 2 care au furat si s-au imbogatit pe spinarea noastra .Radu Cristian este solutia pentru Mangalia

cetatean multumit
17 mai 2012
sustinere 2

Mai adug ca fiecare vinitura ajunsa la carma partidului/primarie/parlament isi aduce in mare graba hoardele de hamesiti si ii pripaseste in oras...evident le acorda si bonusuri si inlesniri la ocuparea unui loc confortabil prin dmhi,spital,apele romane si contracte pentru firmele lor...

Răspuns la:
Adăugat de : cetateanul nemultumit, 10 mai 2012
S-a saturat toata Mangalia de moldovenii astia 2 care au furat si s-au imbogatit pe spinarea noastra .Radu Cristian este solutia pentru Mangalia

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4068 secunde