Iordache renunță la Primăria Medgidia, Vrabie demisionează de la Peștera

9407
10

Articole de la același autor

Liberalii s-au reorientat și vor valida un alt candidat pentru Primăria Medgidia la alegerile din luna iunie, după ce, din sondajele efectuate până acum, a reieșit că actualul primar Marian Iordache nu stă la fel de bine ca în anii trecuți în preferințele locuitorilor.
În plus, Iordache are suficientă experiență în administrație astfel încât ar fi recomandat pentru o funcție de vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, în caz că liberalii vor câștiga suficiente mandate la CJC. 


În consecință, PNL Constanța ar urma să-l valideze pentru o candidatură la Primăria Medgidia pe un apropiat al liderului PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. Este vorba despre actualul șef al Administrației Financiare din Medgidia, Marian Odor. Concret, dacă Biroul Executiv al PNL Constanța va fi de acord cu această propunere, Marian Odor se va suspenda din funcția de la Finanțe, iar ulterior, se va înscrie în PNL, deoarece acesta nu este membru de partid. 


Cu toate că mulți s-au așteptat ca actualul șef al administrației locale din Medgidia să fie deranjat de decizia liberalilor, iar gurile rele susțineau chiar că acesta va pleca din partid, Marian Iordache a negat toate zvonurile. 


"Nu m-am gândit nici măcar o clipă să-mi dau demisia din partid. Din contră, mă voi lupta cu toate forțele ca viitorul candidat al PNL să câștige Primăria Medgidia. Mai mult, este foarte important ca PNL să câștige cât mai multe voturi în tot județul. Domnul Odor vine din societatea civilă, nu a mai făcut politică, nu a fost niciodată înscris în vreun partid. Este un om al locului, are familia în Medgidia, este un om cu experiență. În ceea ce mă privește pe mine, nu aș vrea să vorbesc prea mult, înaintea celor de la partid care trebuie să anunțe oficial aceste schimbări. Consider că este cazul pentru o nouă etapă administrativă. Am fost trei mandate viceprimar, două am fost primar, este momentul pentru o nouă treaptă administrativă și cred că o candidatură la Consiliul Județean m-ar avantaja", a declarat primarul municipiului Medgidia, Marian Iordache. 


"Pentru mine nu există înapoi, există doar înainte"


În altă ordine de idei, strategia PNL nu pare să-l afecteze pe actualul primar de la Peștera, Valentin Vrabie, care este hotărât să candideze la Primăria Medgidia, încurajat fiind și de sondajele care îl dau drept câștigător. El spune că nu-l sperie absolut deloc schimbarea candidatului PNL.


"Nu știu cum face domnul Gheorghe Dragomir, are el un cerc din administrația financiară, din zona finanțelor, de unde scoate candidați la primării. Oameni care nu-și dau demisia din funcții, așa cum este demn pentru niște bărbați adevărați. Ei doar se suspendă din funcții, ca să aibă unde să se întoarcă dacă nu câștigă. Eu nu mă tem de niciun contracandidat, nu mă tem de nimeni pentru că nu am de ce, atâta timp cât sunt corect și îmi văd de treabă. Singurul de care mă tem este Dumnezeu", a spus Vrabie.


În altă ordine de idei, în momentul de față, Valentin Vrabie are 4.000 de susținători la Medgidia, grup care a și deschis un sediu în localitate, însă, în realitate se spune că ar fi mai mulți locuitori care-l doresc la cârma administrației din Medgidia. Concret, aceștia se pregătesc pentru lansarea candidaturii lui Vrabie, însă primarul spune că lucrurile vor sta altfel. 


"Cam toate partidele se organizează împotriva mea, deoarece îi sperie sondajele. În niciun sondaj nu am sub 80%. Eu fac administrație, nu fac politică, nu fac politica niciunui grup de interese ca să mă influențeze careva. Administrația se face liber și eu asta fac. Acesta este și motivul pentru care stau bine în sondaje. Până la sfârșitul acestei luni, îmi voi da demisia de la Primăria Peștera. Așa mi se pare cel mai corect, așa este demn pentru un bărbat adevărat, iar țara are nevoie de bărbați, de oameni curajoși. Vreau să las lucrurile în ordine de-acolo de unde plec, voi face un bilanț în care voi prezenta toate reușitele, dar și nereușitele pentru că există și din acestea. Așa mi se pare corect, să-mi dau demisia, după care voi anunța oficial candidatura mea la Primăria Medgidia. Dacă voi câștiga bine, voi face administrație în continuare, dacă nu câștig, înapoi nu mă mai întorc, mă duc acasă. Pentru mine nu există înapoi, există doar înainte", a declarat pentru "Cuget Liber", Valentin Vrabie.


Comentează știrea

tinca
11 martie 2016
vrabie primarul nostru

Vrabie, primar la Medgidia ! Jos PNL, jos PSD, jos laba de pe primarie, jos laba de pe raja !

Independentul
11 martie 2016
Vreau mai mult

Pitzigoiul uita ca Medgidia,nu are eoliene ! Aici nu i va mai cadea bani din cer,ca la Pe si terra !!

Gigi
11 martie 2016
Alegeri

Vrabia mălai visează ! Medgidienii vor un primar dintre ei ! Taranoii aduși in Medgidia de "industrializarea" lui Ceaușescu vor unul care sa le semene.

Duracell
11 martie 2016
Minte cum respiră pinochio!

Acest individ cu caracter infect,minte la fel cum respiră, toată viața lui s-a folosit de apropiați, prieteni după care nu îi mai cunoștea. Nu trebuie lăsat să scape așa ușor, are de dat socoteală pentru multe lucruri.

Ali din Alibaba
11 martie 2016
La tema

Dle,, Guracell ,, sunt convins ca referirile le faceti la politicianul M . Iordache care spune ca l-ar avantaja acesta noua varianta a,, bossilor,, din Constanta , gandindu-se numai la profit , fata de cel care spune simplu ca vrea ca si la Medgidia sa faca ADMINISTRATIE cum se stie ca a si facut ! Bine ca am aflat ca va candida dl Vrabie ca noi cei din etnia musulmana am fi votat unul de al nostru !! Privindu-l pe dl Odor noi nu il cunoastem !!

Maria magdalena
11 martie 2016
Alegeri medg

Cartile sint facute odor pus anume sa piarda ca nu il stie nici dreaq si vrabie iese primar face contracte cu cei care tb si pnl pune mina pe medgidia psd doarme oare?

Zum Besseren
11 martie 2016
Oare ne vom trezi vreodata...?

Iordache trebuia sa-si dea demisia de onoare de mult timp si sa recunoasca faptul ca nu este capabil sa conduca primaria decat cu sprijinul unor grupuri (de interese) care nu au nicio treaba cu binele orasului. Persoana pregatita de PNL sa-i ia locul este asemeni lui. Vrabie este omul care ar putea, cu sprijinul majoritatii populatiei orasului, sa realizeze cu adevarat o schimbare in bine, deoarece nu face parte din astfel de grupuri, si a mai si dovedit ca se pricepe la administratie. Este clar ca va avea de luptat impotriva cellor mai sus numiti, care nu vor ceda, dar sprijinit de cetatenii onesti ai orasului nostru are toate sansele sa reuseasca.

un alegător
11 martie 2016
Vrabie primar la Medgidia

Ținta domnului Vrabie ca primar la Medgidia esta ca oamenii să trăiască mai bine.

tarabostes
11 martie 2016
la judet?asta da tupeu!

Dupa ce timp de 8 ani nu a dus la bun sfirsit nici unul din proiectele de care s-a apucat m. iordache vrea sa conduca la judet!VRABIE merita sa incerce o caciula mai mare.Despre ODOR?Nici nu vrea nici nu poate!Cred ca nici el nu se va vota.

Andrei
13 martie 2016
Vrabie

Domnule Vrabie, de ce nu candidati la Constanta? De noi nu va e mila? Nu va pare rau ca am ajuns o mizerie de oras, plini de pesedisme canceroase care distrug in continuare?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5683 secunde