Ion Răducanu: "UNPR rămâne un partid independent"

278
Ion Răducanu:
"UNPR va rămâne un partid independent și nu va mai face niciodată greșeala de a fuziona cu cineva", a declarat, sâmbătă, președintele partidului, Ion Răducanu.

"Fuziunea cu PMP nu s-a produs și nu se va produce niciodată, pentru că nimeni și nimic nu pot anula voința membrilor UNPR de a respinge cu tărie și a denunța un protocol de fuziune semnat prin abuz de către fostul președinte Steriu Valeriu", a precizat Răducanu, la sediul partidului.

El a adăugat că obiectivul strategic imediat al partidului este reconstrucția organizațiilor locale și județene, ținta fiind aceea de a ajunge la numărul de membri de partid din anul 2015.

"Conferința națională de anul trecut din aprilie și-a ales noua conducere a partidului, astăzi se desfășoară conferințe în toată țara, care aleg noile organe de conducere. Obiectivele strategice imediate ale partidului sunt reconstrucția organizațiilor locale și județene, criteriul de performanță fiind 2% din numărul de alegători ca număr al membrilor de partid, în așa fel încât să ajungem la cifra pe care am avut-o în 2015 - 2016, aproximativ 370.000 - 380.000 de membri de partid", a anunțat Răducanu.

Potrivit liderului UNPR, partidul este legal constituit din anul 2010 și funcționează potrivit legii, fiind înscris în Registrul Partidelor Politice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2688 secunde