Ion Iliescu a semnat cartea de condoleanțe de la Ambasada Franței: Atacurile teroriste exprimă primitivism în gândirea unora

92
Ion Iliescu a semnat cartea de condoleanțe de la Ambasada Franței: Atacurile teroriste exprimă primitivism în gândirea unora - iliescu-1447584071.jpg

Articole recomandate

Fostul președinte Ion Iliescu a semnat duminică în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței în urma atentatelor teroriste de vineri seară de la Paris.

"Atacurile teroriste exprimă primitivism în gândirea unora. Trebuie să apreciem solidaritatea care a fost generată de acest atac. Ăsta e sentimenul cu care am venit azi, pe de o parte compasiune față de oamenii care și-au pierdut persoane dragi și solidaritate pentru poporul francez. Mi-a plăcut reacția președintelui Franței și a societății franceze în urma acestui atac mârșav. Este o boală a secolului nostru. Nu așa se rezolvă problemele", a declarat Iliescu, potrivit B1.ro.

Și în cursul zilei de sâmbătă mai mulți oficiali români au trecut pe la Ambasada Franței pentru a semna în cartea de condoleanțe. Primul care a adus un omagiu victimelor atentatelor de la Paris a fost premieriul interimar Sorin Cîmpeanu, fiind urmat de ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, șeful diplomației, Bogdan Aurescu, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și liderul PSD Liviu Dragnea.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Iliescu, despre apariția unui alt PSD
Pagina a fost generata in 0.3768 secunde