€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Iohannis: "Votul de azi nu poate fi ignorat de niciun politician!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 25 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a declarat că participarea la alegerile pentru Parlamentul European și la referendum a fost senzațională, el adăugând că românii au dat un vot clar și ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician în România.

„Dragi români, sunteți fantastici! Vă felicit! Ați participat astăzi în număr mare la alegerile europarlamentare și la referendum. Participarea este senzațională, avem în jur de 50% prezență la europarlamentare și în jur de 40% prezență la referendum. Dragi români, vă mulțumesc! Ați dați un vot clar, un vot ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Așadar, dragi români, ați votat clar și ferm pentru o politică corectă, pentru justiție dreaptă, pentru o justiție independentă, pentru o bună guvernare pentru români și pentru România. Vă mulțumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat”, a spus Iohannis, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni.

El a menționat că a avut sprijin din partea unor partide politice pentru mobilizarea alegătorilor, indicând PNL și Alianța 2020 USR PLUS.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7197 secunde