Iohannis s-a adresat Parlamentului la un an de mandat

72
Iohannis s-a adresat Parlamentului la un an de mandat - iohannis44-1450259363.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj cu ocazia unui an de mandat. Au fost prezenți 399 de parlamentari și membri Cabinetului Cioloș.

La ședința plenului reunit al Parlamentului au participat și premierul Dacian Cioloș, miniștri, consilieri prezidențiali, reprezentanți ai corpului diplomatic, președintele CCR, Augustin Zegrean, directorul SRI, Eduard Hellvig.

"Am ținut să vin în fața dvs. la un an de la preluarea mandatului de președinte nu pentru a face un bilanț sec, ci ca gest de normalitate democratică", a spus Iohannis.

El a arătat că la preluarea mandatului a vorbit despre direcțiile majore pentru România, despre schimbările pe care le asumă în modul de a face politică.

"Convingerea mea este că marile proiecte ale unei națiuni pot fi îndeplinite doar dacă se sprijină pe valori și norme asumate. Acest fundament avea nevoie de reconstrucție. Am dorit ca anul 2015 să fie anul câștigării normalității. 2015 a demonstrat că putem avea acord pe subiecte de interes public. Anul 2015 a demonstrat că actuala clasă politică poate ajunge la un acord larg pe subiecte de interes public, pe probleme care privesc România, a mai spus, printre altele, președintele Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde