Iohannis, reacție dură după amânarea rezidențiatului

186
Iohannis, reacție dură după amânarea rezidențiatului - rezident-1570289255.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a criticat dur Guvernul PSD după decizia de a amâna concursul de REZIDENȚIAT 2019. Șeful statului a acuzat Guvernul PSD că s-a apucat de organizarea examenului cu mare întârziere, în condițiile în care este programat în noiembrie. "Când trebuia să fie în noiembrie, te apuci în octombrie?", a spus Klaus Iohannis.

"O adevărată bătaie de joc la adresa românilor pe care și-a permis-o PSD-ul si își permite și în continuare. Auziți, zice doamna Dăncilă că nu se poate ține rezidențitul tinerilor medici, fiindcă nu avem ministru al Educației. Dragii mei, acuma se organizează rezidențiatul? Când trebuia să fie în noiembrie, te apuci în octombrie? Păi nu ti-ar fi rușine PSD!", a spus Klaus Iohannis, la reuniunea PNL de la Iași.

Iohannis a mai spus că normal ar fi fost ca detaliile despre rezidențiat să fi fost cunoscute și puse la punct cu cel puțin șase luni înainte să se țină concursul.

"Cel puțin cu jumătate de an înainte trebuia să știe tinerii ce au de făcut", a mai declarat Iohannis.

Examenul de rezidențiat din 2019, care ar fi trebuit să aibă loc pe 17 noiembrie, se amână pentru data de 8 decembrie, a anunțat, vineri, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7962 secunde