Ministrul Valer Daniel Breaz:

"Iohannis încearcă să iasă în evidență cu referendumul"

207

Articole de la același autor

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer Daniel Breaz, a declarat, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Constanța, referitor la declarația președintelui Klaus Iohannis potrivit căreia este "aproape hotărât să convoace un referendum odată cu alegerile europarlamentare", că acesta nu face altceva decât să încerce să iasă în evidență cu câte ceva. 


"Președintele Iohannis încearcă să creeze tot felul de astfel de lucruri prin care să încerce să iasă în evidență cu câte ceva. Nu cred că poate să meargă atât de mult în derizoriu, încât, după exemplul președintelui Băsescu, să vină și să propună un referendum pe care să îl lipească de alte tipuri de alegeri. Eu cred că populația trebuie să se poată concentra doar către alegerile respective, și nu în alte direcții, așa cum ar dori domnul președinte să distragă atenția de la ceea ce este important și să creeze un astfel de scrutin", a spus ministrul Valer Daniel Breaz. 


Reamintim că, zilele trecute, președintele Klaus Iohannis a declarat, la un post de televiziune, că este aproape hotărât să convoace referendum național pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.478 secunde