€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Iohannis, după discuția cu deținuții politici din delegația PSD: Încercarea PSD de a se folosi de necazul lor, de-a dreptul jalnică

Ştire online publicată Vineri, 12 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, după discuțiile cu delegația PSD din care au făcut parte și doi foști deținuți politici, că a ascultat două povești de viață cutremurătoare, dar că încercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi pentru a-și legitima asaltul asupra justiției este de-a dreptul jalnică. 


"Am discutat despre referendum și am reiterat așteptările mele în ceea ce privește acțiunea Parlamentului, am reiterat că aștept un răspuns rapid și pozitiv la scrisoarea mea de consultare. E nevoie de referendum și vom avea pe 26 mai. Din delegația PSD au făcut parte doi foști deținuți politici. I-am ascultat pe cei doi, am ascultat două povești de viață cutremuratoare. (...) Încercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi foști deținuți pentru a-și legitima asaltul la justiție e o încercare de-a dreptul jalnică", a declarat președintele Klaus Iohannis după consultarea de la Cotroceni cu delegația PSD, condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea, și doi foști deținuți politic, Marin Iancu și Ioan Muntean.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7315 secunde