€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”

Ştire online publicată Joi, 13 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a criticat intenția Guvernului de a da o ordonanță de urgență pentru modificarea codurilor penale, susținând că problema este simplă și că acest lucru ... nu se poate.

”Asta pur și simplu nu se poate. S-a mai încercat.

Există practica Curții Constituționale, care a declarat astfel de încercări pur și simplu neconstituționale. Guvernul nu poate legifera prin ordonanță, pe o speță care este în procedură uzuală în Parlament. E foarte simplă explicația. Deci nu se poate!” - a spus șeful statului la Bruxelles.

De asemenea, întrebat de jurnaliști cum comentează discursul premierului Vioria Dăncilă din plenul Parlamentului, Iohannis a spus că este ... drăguț.

”Acest discurs de consens și pace mondială devine un discurs constant al doamnei prim-ministru. Este ... drăguț.” - a spus Iohannis.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7429 secunde