Iohannis: "Acum începe greul, fiindcă noi trebuie să resetăm, să reconstruim împreună România"

163
Iohannis:
Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că după ce moțiunea de cenzură este adoptată de Parlament trebuie un guvern de tranziție care să pregătească alegerile și bugetul pe anul viitor, el subliniind că așteaptă "implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință din partea Partidului Național Liberal pentru a trece această perioadă de tranziție".

"Acum începe greul, fiindcă noi trebuie să resetăm, să reconstruim împreună România și sunt dispus să conduc această muncă. Nu va fi ușor deloc, dar, dacă ar fi fost prea ușor, poate nici nu era nevoie de noi. Așa este greu și românii se așteaptă ca noi să rezolvăm aceste probleme. Și vă spun și de ce este greu. Urmează moțiunea de cenzură, toți din sală suntem de acord că trebuie să treacă și mulți alții sunt alături de noi, după care însă cineva trebuie să își asume guvernarea României și nu va fi un mandat lung, va fi un guvern care va avea un mandat scurt, cum se spune aproape un mandat de tranziție", a afirmat Iohannis.

Șeful statului a spus că așteaptă implicare totală din partea PNL pentru această perioadă de tranziție.

"Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidențiale, care va construi și va promova bugetul național pentru anul viitor. Este foarte dificil, deja ministrul de Finanțe în funcție a recunoscut ca a gafat. Deci trebuie foarte multe lucruri reparate, trebuie organizate alegeri locale, trebuie organizate alegeri parlamentare și, dragii mei, ca să ne fie tuturor foarte clar și să vă fie foarte clar - eu aștept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință din partea Partidului Național Liberal pentru a trece această perioadă de tranziție", a adăugat Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0004 secunde