Iohannis a decorat reprezentanții Academiei Române, Agenției Spațiale Române și ai RFI România

113
1
Iohannis a decorat reprezentanții Academiei Române, Agenției Spațiale Române și ai RFI România - iohannis-1448982096.jpg
Klaus Iohannis i-a decorat pe președintele Academiei Române, pe președintele Agenției Spațiale Române și pe directorul Radio France Internationale România. Cu această ocazie, Iohannis a susținut un discurs în care a vorbit despre importanța cercetății, inovației și jurnalismului.

"Astăzi, cu prilejul Zilei Naționale a României, am decorat reprezentanții a trei instituții remarcabile. Vă felicit pentru aceste distincții, pe care le meritrați din plin.

Sunt bucuros să pot decora reprezetanții de seamă a trei domenii fundamentale pentru viața României de azi și mâine: cercetarea științifică, inovarea și jurnalismul de calitate.

Toate aceste trei instituții, Academia Română, Agenția Spațială Română și Radio France Internationale România, alături de reprezentanții lor, au demonstrat un efort susținut de a lucra pentru o Românie prosperă și puternică.

E esențial pentru identitatea națională să recunoaștem oamenii care au demonstrat o înaltă ținută științifică", a susținut Klaus Iohannis, potrivit B1.ro.

Comentează știrea

adevar
1 decembrie 2015
adevar

La multi ani!Toata stima!De ce poporul roman a sechestrat straine cu droguri le a abuzat le a facut copii fortat si a batut gravide pana le omoara copii?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.6349 secunde