€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Investiții noi la Năvodari: piste pentru bicicliști și stații de autobuz moderne

Ştire online publicată Marţi, 21 Martie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Edilul orașului Năvodari, Florin Chelaru, nu scapă nicio ocazie pentru diverse parteneriate ce ar putea aduce beneficii locuitorilor. 
Drept urmare, astăzi, primarul s-a întâlnit cu omologul său din localitatea bulgărească Silistra cu care intenționează să pună la punct mai multe proiecte comune. 


„Pentru că prioritatea mea este să atrag cât mai multe fonduri europene pentru orașul Năvodari, am participat la o întâlnire cu primarul orașului Silistra, din Bulgaria, în vederea încheierii unor parteneriate care să stea la baza depunerii unor noi proiecte. În urma întâlnirii am hotărât împreună cu domnul Julian Naydenov Naydenov, primarul orașului Silistra, să colaborăm pentru depunerea unui număr de trei proiecte spre finanțare în cadrul Programului Intereg V-A Romania - Bulgaria, proiecte care privesc amenajarea de piste pentru bicicliști în mai multe zone ale orașului Năvodari, amenajarea de noi stații de autobuz moderne și achiziționarea unui mijloc de transport ecologic pentru deplasările copiilor nostri”, a declarat primarul Florin Chelaru. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7227 secunde