Investiții noi la Năvodari: piste pentru bicicliști și stații de autobuz moderne

348
1
Investiții noi la Năvodari: piste pentru bicicliști și stații de autobuz moderne - navodari-1490101039.jpg

Articole de la același autor

Edilul orașului Năvodari, Florin Chelaru, nu scapă nicio ocazie pentru diverse parteneriate ce ar putea aduce beneficii locuitorilor. 
Drept urmare, astăzi, primarul s-a întâlnit cu omologul său din localitatea bulgărească Silistra cu care intenționează să pună la punct mai multe proiecte comune. 


"Pentru că prioritatea mea este să atrag cât mai multe fonduri europene pentru orașul Năvodari, am participat la o întâlnire cu primarul orașului Silistra, din Bulgaria, în vederea încheierii unor parteneriate care să stea la baza depunerii unor noi proiecte. În urma întâlnirii am hotărât împreună cu domnul Julian Naydenov Naydenov, primarul orașului Silistra, să colaborăm pentru depunerea unui număr de trei proiecte spre finanțare în cadrul Programului Intereg V-A Romania - Bulgaria, proiecte care privesc amenajarea de piste pentru bicicliști în mai multe zone ale orașului Năvodari, amenajarea de noi stații de autobuz moderne și achiziționarea unui mijloc de transport ecologic pentru deplasările copiilor nostri", a declarat primarul Florin Chelaru. 


Comentează știrea

eu
23 martie 2017
statie de autobuz

Domnul primar daca se gindeste sa modernizeze statiile de autobuz ar trebui sa se gandeasca si ca in acele statii sa opreasca numai autobuze spatioase in care cetatenii orasului Navodari sa calatoreasca civilizat pana la gara Constanta,nu sa fie inghesuiti precum cartofii in microbuzele GMS

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Învățămintele  transmise de Cuza
Pagina a fost generata in 0.3828 secunde