Internat și operat. Care e starea președintelui Klaus Iohannis

383
4
Internat și operat. Care e starea președintelui Klaus Iohannis - klausiohannis-1461673015.jpg
Președintele Klaus Iohannis a fost internat, azi, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la umărul drept, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale. 


Potrivit sursei citate, intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor.

"Starea de sănătate a președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției", se arată în comunicatul citat.


"Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila"., a scris Iohannis, pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

adevar
26 aprilie 2016
adevar

Presedentia romana TOATA STIMA de cate ori trebuie sa va sun cand ma trezesc cu cetateni romani politisti care fura din casa mea ?

adevar
26 aprilie 2016
adevar

UE VA rog din tot suflet sa excludeti Romania!Nu mai suportam sa ne trezim in casele noastre cu cetateni romani care ne agreseaza si fura . Nu le a mai mers romanilor cu trafic de straine au inceput sa ne atace in casele noastre,romancele insista sasi vanda barbati pentru o paine . Au batut straine gravide pana le a omorat copii . Nu vrem Romania in UE

adevar
26 aprilie 2016
adevar

Sa-mi aduceti copii!

adevar
27 aprilie 2016
adevar

Chiar trebuie sa sun la politie cand gasedc cetateni romani in casa mea cu toti stim ca romani sunt oligofreni ce sa zic la 112 ca am in casa oligofreni =cetateni romani care nu vor sa plece?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6689 secunde