Inspectoratul Școlar Constanța, pe un butoi cu pulbere!

543
1
Inspectoratul Școlar Constanța, pe un butoi cu pulbere! - lll14303351011-1432289269.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Florin Gheorghe, de la UNPR, solicită ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, să trateze cu maximă seriozitate multiplele probleme apărute la Constanța și, dacă nu vine personal ca să asculte cadrele didactice, măcar să trimită Corpul de Control al ministrului.


"Nici nu s-a așternut liniștea asupra scandalului privind concursul dubios pentru ocuparea postului de inspector școlar general adjunct, căci noi probleme au și apărut la Constanța. Am fost și eu informat despre mizeriile care se fac în legătură cu acordarea gradațiilor de merit pentru cadrele didactice! Poate că pe unii nu-i mai miră, știind cum se acordă acestea, însă eu nu pot accepta ca unele cadre didactice să fie umilite de directori de unități de învățământ care au "susținere politică" și la municipiu, și la inspectorat și la București. Solicitarea mea adresată domnului ministru Cîmpeanu au fost determinată de ultimul scandal de la Școala nr. 28, Dan Barbilian, în care doamna directoare, "susținută moral" și de soț și de inspectorul școlar județean și de un fost ministru al educației de pe la București, se comportă în relația cu profesorii ca un moșier din evul mediu timpuriu. Modul în care domnia sa umilește profesori cu zeci de ani de experiență la catedră, cu prestigiu profesional recunoscut, cu niște salarii mizere și care se bucură de aprecierea părinților și elevilor a fost picătura care a umplut paharul și m-a determinat să intervin. Am văzut și justificările apărute în presa locală ... cum că domnia sa "ar respecta legea." Gând la gând cu bucurie! Exact același lucru solicit și eu, adică să se facă lumină dacă doamna directoare și inspectoratul au respectat legea și dacă doamna directoare Stan își mai aduce aminte despre articolele din Codul penal lângă care a semnat? Ar trebui să-și aducă aminte!" a spus deputatul UNPR, Florin Gheorghe.


Comentează știrea

profesor
22 mai 2015
pseudodeputat

Acest pseudodeputat care-si da cu parerea mai bine sa taca sau este platit sa vorbeasca ... vorbeste din barfe si din auzite!!!! ce-a facut el pentru constanta ? nimic !!! sta doar prin parcuri se intalnest la cafele ca sa nu fie vazut ... o hahalera si jumatate care se trezzeste ell sa dea lectiii ! se vede c-a lipsit de la scoala dupa cum se exprima !!! ce nota ai luat la examene , traseiestule?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6274 secunde