€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

Informații importante de la Primăria Constanța. Cum se redirijează traficul în Mamaia

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis că traficul de la intrare în stațiunea Mamaia va fi redirijat. Astfel, începând de ieri, traficul rutier din zona Perla (intersecția bd. Mamaia-bd. Aurel Vlaicu) va fi redirijat din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulație, (banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate), iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către b-dul Aurel Vlaicu.

Din direcția Năvodari spre Constanța pe toate cele trei benzi se va efectua virajul la dreapta spre b-dul Aurel Vlaicu, iar de pe banda a treia se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie. De asemenea, din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari se va circula înainte, în stațiune, pe două benzi de circulație, cu prioritate. Din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță) se va face la dreapta, pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a extrasezonului 2018 - 2019, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, din stațiune, este de 60 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia.

„Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private. Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi și autobuz”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Constanța.    

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3556 secunde