Mai multe ştiri online:
Primarul Daniel Georgescu:

„Încep lucrările rețelei de distribuție a gazelor la Limanu“

Ştire online publicată Luni, 10 Iunie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, va da, astăzi, startul lucrărilor de înființare a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Potrivit proiectului, rețeaua va avea 45 de km și va asigura gaze naturale pentru satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche. Așadar, lucrările vor începe astăzi, iar timpul de execuție pentru noua rețea este de doi ani. 


„Este o realizare uriașă. Au fost eforturi majore, dar suntem o echipă de profesioniști și ne-am respectat angajamentul luat în fața comunității locale. Cele trei sate vor fi racordate la rețeaua națională de gaze naturale, iar comuna Limanu nu va mai fi izolată din punct de vedere al utilităților. În paralel cu aceste lucrări, vom demara și proiectul de asfaltare a străzilor comunei Limanu, astfel încât, într-o perioadă relativ scurtă, oamenii vor avea condiții de trai adaptate secolului nostru“, a spus primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. 


El a mai adăugat că valoarea totală a lucrărilor de înființare a rețelei de distribuție a gazelor naturale este de 5.756.683 lei, iar comuna Limanu asigură o cofinanțare de 35%.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7343 secunde