Încep licitațiile pentru reabilitarea Pieței Ovidiu

1566
2
Încep licitațiile pentru reabilitarea Pieței Ovidiu - piataovidiu13-1344450973.jpg
Primăria Constanța a lansat procedura de licitație pentru cele două proiecte ce vizează reabilitarea suprafeței de promenadă din Zona Vraja Mării-Cazino-Port Tomis, precum și pentru cele pri-vitoare la reamenajarea integrată a zonei istorice Piața Ovidiu.
Astfel, potrivit unuia dintre anunțurile publicate în sistem SEAP, administrația municipală dorește să contracteze o firmă care se va ocupa de implementarea cu succes a proiectului "Restaurarea și reamenajarea promenadei și a spațiilor verzi din zona Vraja Mării-Cazino-Port Tomis" contra sumei de 160.000 de lei. În acest sens, cerințele primăriei sunt: suplimentarea personalului existent în special în perioadele de vârf ale activității, realizarea de calificări interdisciplinare, raționamente și experiență în domenii specifice proiectului, obiectivitate și capacitatea de analiză imparțială, cunoștințe de specialitate de care dispune firma de consultanță. Concret, administrația municipală are nevoie de un expert coordonator, un expert financiar și un expert de monitorizare achiziții.
Firmele care doresc să participe la această licitație își pot depune oferta până pe 23 august, ora 10.00.
Al doilea anunț publicat de municipalitate face referire tot la contractarea unor servicii de management și consultanță, de această dată pentru lucrările aferente proiectului "Restaurarea și reamenajarea integrată a zonei istorice - Piața Ovidiu". Potrivit anunțului, primăria va aloca acestei inițiative suma de 180.000 de lei, având nevoie aici de aproximativ aceleași servicii și același tip de experți ca și în anunțul anterior menționat.
Ca lucrări propriu-zise, pentru această parte a proiectului, primăria are în vedere reabilitarea Pieței Ovidiu, a străzilor adiacente, a scărilor de acces, a mobilierului urban, a sistemului de canalizare, a instalațiilor electrice, precum și a spațiilor verzi din zonă. Pentru acest contract, companiile interesate își pot depune ofertele până pe 22 august, ora 10.00.
Menționăm că ambele proiecte sunt finanțate prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1-Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor-poli de creștere. Durată de implementare pentru primul este de 30 de luni, în timp ce al doilea va fi finalizat în 19 luni.

Comentează știrea

Ilie
9 august 2012
Piața Ovidiu

Ce se va întâmpla cu clădirea neterminată de ani de zile din fața muzeului de istorie, care șochează prin urâțenia ei ?

un constantean
9 august 2012
URATA

E făcută de un arhitect constănțean ce se dă deștept și ii păcălește pe mulți.Ar trebui amendat pentru prostie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde