€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

În scandalul național, PSD Constanța merge pe mâna premierului Tudose

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Carmen MOCANU
Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, președintele PSD Constanța
În scandalul național, PSD Constanța merge pe mâna premierului Tudose - psdfelixstroe8-1515942571.jpg
Scandalul din PSD a luat amploare, astfel că mai mulți lideri ai partidului au cerut, la sfârșitul săptămânii trecute, convocarea de urgență  a Comitetului Executiv Național (CExN) al partidului, pentru „tranșarea“ actualei crize politice.
Potrivit surselor noastre, cel mai probabil, membrii Comitetului Executiv Național se vor reuni, astăzi, la București, la ora 16.00.

Concret, CExN ar fi urmat să aibă loc la sfârșitul lunii ianuarie, însă liderii filialelor și mai mulți parlamentari au spus că nu are rost să se mai aștepte până atunci, deoarece discuțiile din partid trebuie lămurite cât mai repede. 


Odată cu solicitarea convocării de urgență a CExN, cei mai mulți lideri și-au exprimat și opțiunea de partea cui se aliniază în acest război al orgoliilor, mai exact, de partea liderului PSD, Liviu Dragnea, sau de partea premierului Mihai Tudose. 
 

În ceea ce privește organizația PSD Constanța, aceasta s-a poziționat de partea premierului Mihai Tudose. 
 

În acest context, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a transmis un mesaj de susținere pentru Mihai Tudose.


„Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca, de această dată, organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie să aibă și decizia”, a transmis Felix Stroe, președinte al organizației PSD Constanța.


La scurt timp după mesajul lui Felix Stroe, și ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, deputat PSD de Constanța, a transmis un mesaj, pe Facebook, în care și-a exprimat susținerea tot pentru premierul Mihai Tudose. 


„Mă aștept ca în viitorul CExN să discutăm mai mult despre modalitățile prin care acest guvern să funcționeze și mai bine decât a funcționat până în prezent, despre ceea ce putem aduce în plus pentru România și pentru toți românii, indiferent dacă ne-au dat votul încrederii lor sau încă nu au făcut acest lucru, în speranța că la finalul mandatului nostru vom avea mai mulți susținători în rândul românilor și vom putea face mai mult pentru România. Guvernul este unul politic, dar cred că premierul trebuie să fie în orice situație șeful guvernului – așa cum este perceput de alegători, prezentat de mass-media și acuzat, dacă este cazul, atunci când există eșecuri. Șeful Guvernului știe cu ce miniștri poate lucra și ce oameni nu corespund exigențelor lui de lider, la fel cum se întâmplă într-o companie care trebuie să producă pentru a exista pe piața liberă. Dacă privim România ca pe o companie, trebuie să înțelegem necesitatea de a avea acea organizare care să ne ajute să o conducem spre atingerea obiectivelor pe care ni le dorim cu toții. Am convingerea că avem responsabilitatea și maturitatea politică necesare pentru a face aceste lucruri și pentru a demonstra că prioritățile noastre sunt România și cetățenii acestei țări. Suntem încă la început de drum pentru a restabili încrederea românilor în clasa politică, iar premierul Mihai Tudose a demonstrat că cetățenii acestei țări vor să fie conduși de un lider care le înțelege problemele și caută rezolvarea corectă, fără a face jocuri politice și fără a lua decizii pripite. Am putea să facem toți același lucru și să muncim pentru binele românilor și al României”, a spus ministrul Turismului, deputatul PSD de Constanța, Mircea Dobre.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7467 secunde