Traian Băsescu:

"În România, unirea cu Republica Moldova s-ar vota prompt de Parlament"

175
1
Președintele PMP, Traian Băsescu, s-a declarat, vineri, convins că unirea Republicii Moldova cu România se va produce mai devreme sau mai târziu, iar Parlamentul de la București ar vota prompt o asemenea decizie.


"În ce mă privește, am convingerea că unirea se va produce, mai de-vreme sau mai târziu. Orice țară are dreptul să-și decidă soarta, iar Republica Moldova va deveni parte a României la un moment dat, nu prin forță, nu prin povești, ci prin voința populației, a românilor din stânga Prutului. Chiar era un mic element de discuție, sunt convins că în România unirea s-ar vota prompt de către Parlament. Dacă mâine ar fi convocat să voteze unirea, ar face-o. Mai avem singura problemă - când va vota și Parlamentul de la Chișinău. O să vedem! Important este ca tinerii să creadă în unire și important este să cunoască România, pentru că rea-litățile României sunt departe de a fi cele prezentate chiar și la televiziunile românești. Soluția pentru Republica Moldova este unirea cu România pentru a intra în UE, dar și pentru a pune capăt unei decizii a doi criminali, unul se numea Hitler și unul Stalin, care, prin miniștrii lor de Externe, Ribbentrop și Molotov, au stabilit că Basarabia trebuie să devină parte a Uniunii Sovietice. Nu putem trăi la nesfârșit după decizia a doi criminali", a spus Traian Băsescu, la sediul PMP.


Președintele PMP s-a întâlnit, vineri, cu un grup de 50 de tineri din Republica Moldova, în cadrul unui program care se numește "Cunoaș-te-ți țara".


Comentează știrea

Hunionistu.
9 iulie 2016
"Cunoaș-te-ți Ortografia"

Mai întîi, cunoașterea limbii române, apoi, de-abia, pronunțarea cetățenilor (nu a românilor) din Republica Moldova. Nu a cetățenilor din România, și cu atît mai puțin a politicienilor. Vorbe spuse pe călduri.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3945 secunde