€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Raluca Turcan, de la PNL:

"Impozitarea angajaților part-time este discriminatorie"

Ştire online publicată Marţi, 25 Iulie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, a precizat, ieri, că nu este de acord cu impozitarea angajaților care lucrează cu normă redusă.

„Impozitarea discriminatorie a celor 369.000 de persoane care lucrează cu normă redusă este o măsură disperată de a aduce mai mulți bani la buget. Guvernul Dragnea 2 obligă angajatorii să achite contribuții sociale la valoarea salariului minim, chiar dacă angajatul lucrează mai puțin de opt ore și câștigă sub 1.450 lei. Din nefericire, acest impozit va lovi în angajații și angajatorii cinstiți, care au înregistrat contractele de muncă și plătesc taxe și impozite. În plus, cei care mai aveau o mică sursă de venit vor fi forțați fie să renunțe la locul de muncă, fie să lucreze la negru”, a spus liberala Raluca Turcan.

Ea a menționat că Guvernul nu a avut susținerea Consiliului Economic și Social pentru această ordonanță. În plus, liberala mai atrage atenția că modificarea Codului fiscal prin Ordonanță încalcă dispozițiile art. 4 din Codul fiscal care prevăd că prezentul cod se modifică și se completează prin lege, care intră în vigoare în termen de minimum șase luni de la publicarea în Monitorul Oficial al României. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7623 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.837 secunde