"Îmi doresc să fie una de succes pentru el, dar și pentru toți românii" / Ponta, despre vizita președintelui în SUA

179
1
Fostul premier, Victor Ponta, a scris, astăzi, pe Facebook, că își dorește ca vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA să fie un succes pentru el, dar și pentru români, iar parteneriatul România - Statele Unite să se bazeze pe respect reciproc.


"În urmă cu doar câteva săptămâni, președintele SUA Donald Trump spunea la o întâlnire cu oficiali din alte țări: ‘Noi nu dăm lecții … nu spunem altora cum să trăiască, ce să facă… Noi oferim parteneriat bazat pe interese și valori comune. Pentru că vrem să construim un viitor mai bun pentru toți’. Sper ca la întâlnirea de azi a președintelui Iohannis cu președintele Trump aceasta să fie abordarea și sper ca românii să înțeleagă că partenerii sunt respectați și apreciați, iar slugile sunt doar folosite", a scris Victor Ponta, pe pagina de socializare.


Potrivit acestuia, succesul președintelui Klaus Iohannis este, în realitate, succesul României.


"Pentru că vreau un viitor mai bun pentru România (indiferent de cine este în mod natural doar temporar la ‘Putere’ în țara noastră) doresc sincer ca vizita de azi să fie una de succes pentru Klaus Iohannis, dar și pentru toți românii și sper să nu ratăm din nou o șansă (o ‘pleașcă’ vorba colegului Paleologu) pe care contextul istoric o pune la dispoziția noastră", a mai scris fostul premier.


Vineri seară va avea loc cea mai importantă parte a vizitei oficiale a președintelui Klaus Iohannis în SUA. Șeful statului urmează să fie primit, începând cu ora 21.00, la Casa Albă, de președintele SUA, Donald Trump.


Comentează știrea

Vasea
10 iunie 2017
Ce conteaza?

Cuget Liber ce conteaza parerea lui ponta?maine sa publicati si parerea lui nastase sau vantu,voiculescu!

Pagina a fost generata in 0.405 secunde