€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Ilie Năstase, reclamat la Biroul Electoral Central

Ştire online publicată Miercuri, 24 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Fostul tenismen Ilie Năstase a fost filmat în timp ce arunca un pahar cu cafea pe un panou de campanie al lui Traian Băsescu. Un membru PMP a postat înregistrarea pe rețelele sociale susținând că acesta este un gest de golănie.

În imagini se observă cum Ilie Năstase, care avea un pahar de cafea în mână, s-a apropiat de un panou cu fotografia lui Traian Băsescu. Cel care îl filma se aude spunând: „Ești nebun, Iliuță! Te filmez!”.

În acel moment, fostul tenismen a luat o gură de cafea, apoi a vărsat băutura pe fotografia lui Băsescu. Imaginile au apărut pe internet și au fost preluate și de televiziunile centrale. În plus, au generat critici din partea membrilor și a simpatizanților PMP.

Mai mult, ieri, reprezentanții PMP București au anunțat că au sesizat Biroul Electoral Central, deoarece gestul lui Năstase reprezintă distrugerea unui material electoral, motiv pentru care ar trebui sancționat cu amendă.

Reamintim că fostul tenismen Ilie Năstase deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 26 mai, în timp ce fostul președinte al României Traian Băsescu este primul pe lista PMP.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9882 secunde