Deputatul Cătălin Rădulescu:

"Îi rog pe hoții care mi-au furat mașina să o aducă înapoi"

1870
4

Articole de la același autor

Deputatul Cătălin Rădulescu, de la PSD, a declarat, ieri, că cei care i-au furat mașina nu au luat și proiectele de modificare a Legilor Justiției și a făcut apel la aceștia să-i returneze autovehiculul, punctând că nu mai crede în coincidențe.

"Era cât pe ce să îmi fure și semnăturile pe Legile Justiției, numai că am avut așa o inspirație mergând spre scara blocului și am zis să le iau, să mă mai uit un pic pe ele și nu le-au putut lua. Îi rog pe hoții profesioniști care mi-au luat mașina să îmi aducă mașina, că legile sunt la mine. Eu nu mai cred în coincidențe! Anul trecut am crezut că un nebun s-a dus exact la mașina mea, i-a plăcut și a tras opt gloanțe că deranjez eu uneori. De data asta, chestia asta nu o mai cred, pentru că s-a întâmplat exact când eu am venit cu aceste modificări ale Legilor Justiției, Codului penal și Codului de procedură penală", a spus Rădulescu, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

El a explicat că mașina, în valoare de 140.000 - 150.000 de euro, aparține fratelui său și are sisteme sofisticate, astfel că nu putea fi furată decât în condiții speciale.

"Mașina fratelui meu este destul de sofisticată, e făcută pe comandă. Ieri, ofițerii de poliție au constituit echipe de lucru și mi-au spus că astfel de mașini sunt foarte greu de furat. Deci, au niște sisteme sofisticate, mașina asta nu putea porni decât cu telecomandă, telecomanda era la mine, deci nu aveau cum să o pornească, iar dacă spargi geamul și intri în mașină în cinci secunde se blochează automat toate ușile. Mașina nu se poate fura. Era o singură variantă ca să fie furată mașina asta, numai dacă erai monitorizat non stop și dacă veneau cu un soft special cu un calculator ca să poată să îți cloneze cheia. Acolo putea fi luată, fiind monitorizat o perioadă lungă de timp de cineva și venit cu o mașină după tine tot timpul și mașina aia, atenție, ca să poată să îmi deschidă mașina, ei trebuiau să fie în spatele meu sau lângă mine în momentul în care aveam telecomanda", a menționat Rădulescu.

Rădulescu este unul dintre cei mai vocali critici ai Justitiei și unul dintre autorii controversatului proiect de modificare a Codurilor Penale care lasă procurorii fără o serie de instrumente de anchetă, îngreunează obținerea denunțurilor și face mai dificilă arestarea și reținerea.

Comentează știrea

sever
18 noiembrie 2017
???????????????

sa-ti cumpere sefu alta ca are de unde. tu, boule ai obiceiul sa lasi in masina documente oficiale? ca zici ca doar ptca ai avut o inspiratie le-ai luat cu tine. si apoi, ca sa faca cu legile voastre de talhari ? ca doar nu sunt tiparite intr-un singur exemplar. poate doar sa se stearga cu ele la cur. cu ele sau fara ele tot spre puscarie va este drumul. eu sunt convins ca povestea este o inventie psd pentru a va victimiza . caci atata stiti, sa va plangeti ca va cauta dna si voi sunteti curati ca lacrima. in fapt sunteti murdari ca chilotii unui boschetar. in afara de cancanurile voastre gen telenuvela braziliana, despre tara ce stiti?

Gigi
18 noiembrie 2017
Hmmm !

Asta-i o rugaminte ca intre smardoi ! Nu ceri imperativ sa ti se returneze bunul - care oricum , a fost dobandit banditesc - ci faci o plecaciune , o imbraci in matase , mai pui sclipici etc. ... Asta , induce ideea ca totul a fost un aranjament : Secatura de pistolar de duzina , vrea banii pe asigurare , iar hotii colaboratori masina ! Castiga toti , iar javra pesedista , are bani sa-si mai cumpere un mandat de impunitate penala ...

Mesteru
19 noiembrie 2017
Manole

Baietii care ti-au saltat masina sunt tot aia care ti-au facut rost de ea. Gandeste-te, ai uitat sa platesti vreo rata. Ce draq, esti cu capu' ? Roaga-i frumos !

Ion
20 noiembrie 2017
Psd

Am votat psd si am facut rahatul praf nu voi mai vota cu niste tradatori de tara

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5357 secunde