ÎCCJ: Elena Udrea rămâne în arest preventiv

93
ÎCCJ: Elena Udrea rămâne în arest preventiv - elenaudrea-1425573241.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea a primit joi decizia ÎCCJ privind arestarea preventivă în dosarul "Gala Bute". Judecătorii de drepturi și libertăți au respins contestația și au decis astfel ca fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului să rămână în arest preventiv.

În dosarul "Gala Bute", deputatul PMP este acuzat de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită.

Elena Udrea poate să facă o nouă cerere de înlocuire a arestului preventiv cu o nouă măsură. Avocații trebuie însă să depună cât mai multe documente în favoarea acesteia. Până atunci, Udrea râmâne după gratii, potrivit B1.ro.



Cert este că judecătorii au respins contestația pe care a făcut-o la mandatul de arestare preventiv făcut de un judecător de drepturi și libertăți


Inițial, fosta candidată la Cotroceni, a fost arestată preventiv și în dosarul Microsoft, în care este acuzată de trafic de influență. Aceasta a contestat decizia, iar magistrații i-au aplicat măsura arestului la domiciliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.987 secunde