Ialomițianu: Ponta și Dragnea transmit mesaje iresponsabile

114
1
Ialomițianu: Ponta și Dragnea transmit mesaje iresponsabile - gheorgheialomitianu465x390-1464612761.jpg
Deputatul PNL Gheorghe Ialomițianu afirmă că declarațiile lui Liviu Dragnea și Victor Ponta cu privire la economie sunt iresponsabile și induc stări de nesiguranță, incertitudine și panică asupra mediului de afaceri și în rândul populației.


"Liderii PSD, pentru câteva sute de voturi, fac declarații iresponsabile. De la începutul campaniei electorale, Victor Ponta și Liviu Dragnea fac declarații mincinoase susținând că economia românească se îndreaptă spre dezastru, iar încasările bugetare sunt foarte reduse. Mai mult decât atât, cei doi lideri ai PSD susțin că România, în 2017, se va întoarce la situația economică și financiară din 2009-2010, când România a fost în plină criză financiară. Ar fi păcat ca în anul 2017 românii să sufere tot atât de mult ca și în 2009 și 2010 având la bază niște declarații iresponsabile ale lui Victor Ponta și Liviu Dragnea. Ceea ce declară cei doi este fals", a declarat Ialomițianu, astăzi, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.


Potrivit acestuia, nu este adevărat nici faptul că social-democrații au lăsat bani în bugetul pe 2016 pentru aplicarea legii salarizării unitare a bugetarilor.


Comentează știrea

Numai..Romanii
30 mai 2016
prosti si betivii...

Mai voteaza cu basisti dinPNL. Uite cine vorbeste...Un neica nimeni o marioneta basista care a facut numai RAU romanilor cu Guru n frunte a carui SLUGA este in continuare...m

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0856 secunde