Mai multe ştiri online:
Premierul Dacian Cioloș:

"Și eu și Guvernul ne vom asigura ca legea antifumat se va aplica imediat"

Ştire online publicată Joi, 17 Decembrie 2015. Autor: Carmen MOCANU
Premierul Dacian Ciolo a declarat, ieri, că Executivul se va asigura că proiectul de lege privind interzicerea fumatului în spațiile publice închise va fi aplicat imediat după promulgare.

„Susțin pe deplin proiectul privind interzicerea fumatului. Sigur, nu am avut ocazia să fiu implicat direct în calitate de prim-ministru, dar am fost implicat în calitate de cetățean. Și eu și Guvernul, împreună, vom încerca să ne asigurăm că această lege se va aplica imediat ce va fi promulgată de președinte”, a declarat Dacian Ciolo, la Palatul Parlamentului.

El a susținut că adoptarea proiectului în Camera Deputaților este „un lucru foarte bun”.

„Eram una din ultimele țări din UE care nu aplica această lege care înseamnă, în primul rând, un respect pentru cetățeni, fără ca aceasta să afecteze alegerea personală a oricărui alt cetățean. Atunci când vorbim de spații publice trebuie să ne gândim la interes public, în primul rând. Mă bucur că a fost adoptată”, a spus Ciolo.

Proiectul de lege care prevede interzicerea fumatului în spațiile publice închise, în spațiile închise de la locul de muncă, la locurile de joacă pentru copii, în unitățile sanitare, de învățământ, precum și cele destinate protecției și asistenței copilului a fost adoptat marți de plenul Camerei Deputaților. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9267 secunde