Și-a dat demisia din PSD și din Consiliul Local Municipal Constanța!

191
2

Articole de la același autor

Social democratul Valentin Șurghie a demisionat din PSD și din Consiliul Local Municipal Constanța, motiv pentru care aleșii locali au declarant vacant un loc de consilier local.


"Am demisionat din PSD și din Consiliul Local Municipal Constanța din motive personale. M-am despărțit de colegii mei în condiții amiabile, fără niciun fel de supărare. Asta este viața ! Nu intenționez să mă înscriu în alt partid, cel puțin acum am alte priorități, dar nu se știe niciodată", a declarat Valentin Șurghie pentru Cuget Liber.


Valentin Șurghie a intrat pentru prima dată în politică în 2012, când s-a înscris în PPDD, partid pe listele căruia a și câștigat mandatul de consilier local. Anul trecut, a profitat de ordonanța care a permis migrația aleșilor locali și a plecat la PSD. 



Comentează știrea

Rusine cu astfel de oameni
22 noiembrie 2015
Ce a facut acest om in toti acesti ani pt CONSTANTENI ?

Un nimeni care nu a facut nimic.

ismail /brussel
23 noiembrie 2015
cauta alta mancare de peste

Asa sunt toti pleaca de partid la altul lumea e peversa pentru un trai mai bun ar trebui o lege definitiva ca ori ce politician daca aplecat de la partidul lui sa plece de tot si nu la altu cu singuranta lumea politica din romania se andrepta .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde