Mai multe ştiri online:

Guvernul s-a reunit în ședință. Viorica Dăncilă nu a anunțat o OUG pe justiție

Ştire online publicată Marţi, 17 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Guvernul s-a reunit marți în ședință, la scurt timp după ora 14:00. Călin Popescu Tăriceanu afirma că singurul motiv pentru care ședința Executivului are loc marți, și nu miercuri sau joi, așa cum se întâmplă în mod obișnuit, este adoptarea unei OUG pe mediu care trebuie să fie pusă în acord cu o Directivă europeană. 


Președintele Senatului a negat astfel informațiile potrivit cărora în ședința de astăzi Executivul ar pregăti o Ordonanță de Urgență privind aministierea și grațierea unor fapte de corupție. 


Premierul Viorica Dăncilă nu a anunțat posibilitatea adoptării unei ordonanțe de urgență în domeniul justiției, la începutul ședinței de Guvern. Presa a scris în ultimele zile despre riscul unei iminente ordonanțe privind amnistia și grațierea. Însă, nici în ianuarie 2017 nu a fost pe ordinea de zi celebra OUG 13, scrie digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8574 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9629 secunde