Guvernul PSD a adoptat Legea Turismului

1146
Guvernul PSD a adoptat Legea Turismului - tourism-1558464526.jpg
Reprezentanții PSD au transmis că, după introducerea tichetelor de vacanță și după reducerea fiscalității, Guvernul bifează încă un angajament cuprins în programul de guvernare, în domeniul Turismului. 


"Adoptarea proiectului Legii Turismului este un pas important în efortul de a transforma turismul într-un motor al economiei. Obiectivul actualei guvernări este acela de a transforma România într-o destinație mult mai atractivă atât pentru turiști, cât și pentru investitori. Stimulăm parteneriatul dintre mediul privat și autoritățile publice prin înființarea organizațiilor de management al destinațiilor și implementarea unui sistem informatic de evidență a activităților de turism, măsuri care vor conduce la atragerea unui cât mai mare număr de turiști. Ridicăm nivelul serviciilor turistice și implementăm metode de control de tip "mystery guest", care le permit inspectorilor să se comporte ca turiști obișnuiți în timpul controlului, fără să-și decline identitatea până la momentul întocmirii procesului verbal de constatator. De asemenea, introducem obligativitatea pentru administratorii site-urilor sau platformelor dedicate închirierii de spații de cazare, de a nu promova anunțurile pentru structuri neclasificate sau neînregistrate. În plus, simplificăm procedurile de aplicare a legislației în domeniul turismului, pentru a debloca investițiile și activitatea operatorilor economici", au transmis cei de la PSD.  


(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Social Democrat - PSD, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190008)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8458 secunde