€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Guvernul, de acord cu majorarea alocațiilor copiilor

Ştire online publicată Miercuri, 20 Februarie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, ieri, că Guvernul adoptă Ordonanța de Urgență privind majorarea alocațiilor copiilor, de la 1 martie 2019. 


„Am prevăzut în legea bugetului de stat sumele necesare pentru investiții și fac apel la domnul președinte să renunțe la această retorică de campanie electorală și să nu mai blocheze acțiunile guvernului. Sper că domnul președinte va promulga cât mai rapid legea bugetului de stat, în așa fel încât de la 1 martie să fie plătite alocațiile mărite pentru copii“, a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă. 


Șefa Guvernului a precizat că, începând cu data de 1 martie 2019, copiii cu vârsta de până la 2 ani vor primi 300 de lei lunar. Aceeași sumă va fi acordată și pentru copiii cu dizabilități, până la 18 ani.

Tot de la 1 martie, cuantumul alocațiilor lunare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani va crește la 150 de lei. Această sumă va fi acordată și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani și urmează cursurile învățământului liceal sau profesional până la finalizarea acestor studii. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9547 secunde