Guvernul, de acord cu majorarea alocațiilor copiilor

280
Guvernul, de acord cu majorarea alocațiilor copiilor - guvernuldeacord-1550616273.jpg

Articole de la același autor

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, ieri, că Guvernul adoptă Ordonanța de Urgență privind majorarea alocațiilor copiilor, de la 1 martie 2019. 


"Am prevăzut în legea bugetului de stat sumele necesare pentru investiții și fac apel la domnul președinte să renunțe la această retorică de campanie electorală și să nu mai blocheze acțiunile guvernului. Sper că domnul președinte va promulga cât mai rapid legea bugetului de stat, în așa fel încât de la 1 martie să fie plătite alocațiile mărite pentru copii", a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă. 


Șefa Guvernului a precizat că, începând cu data de 1 martie 2019, copiii cu vârsta de până la 2 ani vor primi 300 de lei lunar. Aceeași sumă va fi acordată și pentru copiii cu dizabilități, până la 18 ani.

Tot de la 1 martie, cuantumul alocațiilor lunare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani va crește la 150 de lei. Această sumă va fi acordată și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani și urmează cursurile învățământului liceal sau profesional până la finalizarea acestor studii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4032 secunde