€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Guvernul Dăncilă, la evaluare!

Ştire online publicată Miercuri, 11 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Premierul Viorica Dăncilă va face un mini bilanț al activității Guvernului la ședința Comitetului Executiv Național al PSD care va avea loc săptămâna viitoare, a anunțat, ieri, liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Întrebat la Parlament dacă la Comitetul Executiv va avea loc o evaluare a Guvernului, Dragnea a spus: „Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanț”, citat de Agerpres.

Dragnea a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă.

Întrebat dacă este mulțumit de activitatea tuturor miniștrilor, liderul PSD a arătat: „Sunt mulțumit de activitatea prim-ministrului”. El a mai spus că se implementează programul de guvernare.

Acesta a negat că a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declarații pe care a făcut-o, adăugând că este mulțumit de activitatea acestuia.

„Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declarații, încă sunt liber să fac declarații și le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să își facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni”, a menționat Dragnea.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7226 secunde