Guvernul, cu temele nefăcute în CSAT

274
1
Guvernul, cu temele nefăcute în CSAT - sedintacsat-1416987967.jpg

Articole recomandate

Consiliul Suprem de Apărare a Țării a amânat avizarea bugetelor pentru ministerele Apărării și de Interne precum și pentru serviciile secrete – SRI, SIE, STS și SPP. Conform comunicatului de la Administrația prezidențială, citat de site-ul paginadepolitică.ro, avizele respective se amână "până când Guvernul va prezenta o imagine clară asupra resurselor pe care le are la dispoziție pentru anul care urmează".

Practic, comunicatul spune că Guvernul s-a prezentat în CSAT – organism prezidat de Traian Băsescu – fără să spună de unde va pune banii în bugetele instituțiilor cu responsabilități în apărarea și securitatea națională. Cel mai probabil, aceste bugete vor fi avizate într-o viitoare ședință a CSAT.

Comentează știrea

DODO
26 noiembrie 2014
corijentii

Dar cind naiba si-au facut astia, temele? Vesnic au fost prinsi afara de la subiect Ei au invatat o singura lectie si aia expirata, cu ,, jos Basescu ,,! de altceva nu sint in stare. Un examen nu-l poti lua doar cu o tema veche, invatata pe fuga, doar daca plagiezi ceva pe ici pe colo.Cel mai bine ar fi sa ramineti repetenti , caci de la lectia de istorie ati fost exmatriculati !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ponta a vorbit despre bugetul pentru 2015
Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : George Maior propune fuziunea SRI-SIE
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Ce buget va avea sistemul sanitar în 2015
Pagina a fost generata in 0.531 secunde