Guvernul continuă programul "Euro 200". Cine sunt beneficiarii

291
Guvernul continuă programul

Articole de la același autor

Guvernul a decis, ieri, majorarea plafonului maxim pentru beneficiarii eligibili ai programului "Euro 200"’ și continuarea sa și în 2018.


"În ședința de Guvern a fost luată o decizie privind, pe de-o parte, majorarea plafonului maxim pentru beneficiarii eligibili ai programului Euro 200 și, în același timp, și o continuare în 2018 a acestui program. Așadar, programul Euro 200 va continua și în acest an și, știți foarte bine, este destinat acordării unui ajutor financiar pentru elevii și studenții din sistemul de învățământ public sau privat acreditat în vederea achiziționării de calculatoare", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, la Palatul Victoria, citat de Agerpres.


"Plafonul de venit în virtutea căruia se acordă acest ajutor financiar nu mai fusese actualizat din anul 2004.


De asemenea, Guvernul a aprobat și noul model al bonului valoric de care vor beneficia elevii și studenții din învățământul de stat sau particular acreditat în vârstă de până la 26 de ani care, repet, provin din familii cu un venit brut lunar pe membru de familie de
250 de lei. Bonul reprezintă echivalentul în lei a sumei de 200 de euro și este destinat achiziției de calculatoare", a afirmat Barbu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4375 secunde