Guvernul caută soluții să-i scoată pe studenți la vot: Vrea să declare 10 decembrie zi liberă

357
1
Guvernul caută soluții să-i scoată pe studenți la vot: Vrea să declare 10 decembrie zi liberă - studenti11319115909-1354356283.jpg
Guvernul vrea să declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi liberă în universități, astfel încât studenții care învață în alte zone decât cele de domiciliu să aibă posibilitatea să voteze la alegerile parlamentare în localitățile lor și să poată reveni în timp util, marți, la cursuri, relatează Mediafax.


Solicitarea pentru acordarea unei astfel de zi libere i-a fost adresată premierului Victor Ponta, sâmbătă dimineața, de către unul dintre tinerii care vizitau sediul Guvernului cu ocazia "Zilei Porților Deschise", iar ministrul delegat pentru Administrație, Radu Stroe, a sunat la ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, pentru a întreba dacă este posibil ca ziua de luni, 10 decembrie, să fie declarată zi liberă pentru studenți.


Răspunsul primit din partea ministrului de resort a fost favorabil.


"Stroe a sunat-o pe doamna ministru să vadă dacă este posibil și înțeleg că ar fi posibil. Este vorba de studenții care nu stau în orașul în care este universitatea și care vor să meargă să voteze. Nu îmi doresc decât să voteze cât mai multă lume, pentru că este un vot important. Nu spun cu cine, important este să voteze", a spus Ponta, citat de Mediafax.




Comentează știrea

DALIDA
1 decembrie 2012
Messerie fff BUNA

Cea mai Buna Meserie pe Timp de CRIZA : - MESERIA DE POLITICIAN , program lejer , salariul consistent platit de stat la TIMP , masina la scara , afaceri si interese proprii fara sa te deranjeze Nimeni , plimbari pe banii statului , chirie pe banii statului , peste tot unde te duci te asteapta numai Pupincu risti cu mese festive , super ... prinzi un tur , mai mergi cu Prostea la si Vraja la in Provincie la Frai eri mai aduni ceva Voturi , mai ramai un Tur .....iti mai faci o Vila ....viata dle , viata ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2572 secunde