Grindeanu: "Ora Pământului, un gest simbolic, cu putere de exemplu"

94
Grindeanu:
Premierul Sorin Grindeanu apreciază că "Ora Pământului", deși un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecția mediului înconjurător.

"Așa a arătat, în câteva secunde, ora în care nicio lumină nu a fost aprinsă, la Palatul Victoria. E doar un gest simbolic. Dar poate așa, prin puterea exemplului, tot mai mulți dintre noi vom face câte ceva, orice, în viața noastră de zi cu zi, pentru a proteja mediul înconjurător", a arătat premierul, într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.

Președinția, Guvernul, Parlamentul, dar și alte instituții s-au alăturat în acest an campaniei "Ora Pământului"/ "Earth Hour" și au stins luminile sâmbătă, între orele 20,30 - 21,30.

"Ora Pământului" este un eveniment internațional organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. În prezent, comunitatea de susținători ai "Earth Hour" a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de orașe, din peste 152 de țări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2491 secunde