Gorghiu: PNL cere reducerea taxelor pe muncă

96
1
Gorghiu: PNL cere reducerea taxelor pe muncă - alina-1450690995.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că liberalii au cerut Guvernului ca mărirea salariului minim pe economie să fie corelată că diminuarea taxelor pe muncă.

"Discuțiile noastre informale cu membrii Guvernului sunt în această direcție (...). Am solicitat și am rugat membrii Guvernului să se gândească în paralel cu mărirea acestui salariu minim pe economie la posibilitatea reducerii taxelor pe muncă. (...) A fost solicitarea noastră la negocierea pe Codul fiscal. (...) Așteptăm acum să vedem dacă Guvernul va veni în întâmpinarea acestei propuneri", a afirmat Gorghiu, citată de Agerpres.

Ea a adăugat că speră ca majorarea salariului minim să aibă loc în 2016, arătând că este decizia Guvernului dacă va intra în vigoare din ianuarie sau din vara anului viitor.

"În 2016 eu spun că va fi această mărire de salariu minim, cred că va fi. Rămâne să vedem decizia Guvernului în funcție de consultări (...). Vom lua la cunoștință cu toții de când se va aplica această măsură. Nu știu să vă răspund, dacă decizia va fi pusă în practică din ianuarie, dacă va fi din vară", a adăugat președintele PNL.

Comentează știrea

popa
21 decembrie 2015
romani sant prosti

Ascultati la mine mafia bashita klausista nu va mari salariul min pe economie nici acum nici la vara.Deci ati luat...o ..n gura inca o data.Sa fie clar Ponta si psd usl ar fi marit salariul min pe ec de la 1 ian 2016 si din vara sal min era programat sa fie 1300 ron...adio romani prosti si betivi.E clar Klaus Santa si oameni lui nu vor ca voi romani prosti so duceti bine.PSD e unicul partid care aduce bunastare fraierilor.Bashiti sa comenteze.Ati luat teap ,AlintTa Burghiu va traso ...la. vara ...ha ha ha.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4448 secunde