Gorghiu: Parlamentarii PSD subminează încrederea în Parlament

78
1
Gorghiu: Parlamentarii PSD subminează încrederea în Parlament - alinagorghiu-1450258293.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că parlamentarii social-democrați au votat pensiile speciale și îi acuză că abuzează de funcții și influență, subminând încrederea în Parlament.

"Parlamentarii PSD au votat pensiile speciale! Într-o perioadă în care cetățenii așteaptă o schimbare din partea partidelor politice, PSD abuzează în continuare de funcții și influență și își votează privilegii, subminând încrederea în Parlament și în puterea legii", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Plenul Camerei Deputaților și Senatului a adoptat, marți, cererea de reexaminare a președintelui pe proiectul legii privind pensiile parlamentarilor. Proiectul, care este o modificare la Statutul deputaților și senatorilor, prevede că parlamentarii care îndeplinesc condițiile vârstei standard de pensionare au dreptul, la încetarea mandatului, la indemnizație pentru limită de vârstă, dacă nu sunt realeși pentru un nou mandat.

Reamintim că parlamentarii liberali nu au participat la votul pe acest proiect.

Comentează știrea

liviu
16 decembrie 2015
Uite cine vorbeste

Alintata gorgu uita ca a votat in parlament proiectul noi legi fiscale (care aducea bunastare poporului) si a doua zi au fost impotriva.Oare ce incredere aducea Pnl-pdl parlamentarilor .OAdunatura de hoti cre si a dat arama pe fata pe marirea salariului minim pe economie(pnl-pdl) la 1200 de la 1ianuarie2016.E clar .Adunatura nu va vrea binele dragi romani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.529 secunde