Gigi Chiru vrea referendum cu privire la vânzarea Cazinoului

271
1
Gigi Chiru vrea referendum cu privire la vânzarea Cazinoului - chiruard-1352037049.jpg

Articole de la același autor

Candidatul Alianței România Dreaptă (ARD) în Colegiul 4 Senat, Christian Gigi Chiru, a organizat, astăzi, o conferință de presă în cadrul căreia a făcut câteva precizări legate de campania sa electorală.

El a spus că toate acțiunile sale se vor baza pe proiecte ce sunt în interesul constănțenilor și nu pe atacul la adresa contracandidaților săi.

În acest context, el a vorbit despre primul său proiect de suflet pe care l-a promovat și în timpul campaniei electorale de la alegerile locale din vară, atunci când a candidat pentru Primăria Constanța, dar și înainte de a se înscrie în această cursă electorală.

"Cazinoul Constanța este bântuit de un blestem al constructorilor sau al investitorilor. Altfel, nu pot să-mi explic de ce este plimbat de la o instituție la alta și, în tot acest timp, se degradează. Municipalitatea a stabilit ca el să fie vândut, însă atât eu, ca și candidat, cât și Alianța România Dreaptă considerăm că acest lucru nu trebuie să se întâmple fără ca locuitorii din Constanța să nu fie consultați cu privire la această problemă. Așadar, m-am gândit că trebuie lăsate orgoliile politice de-o parte iar toți constănțenii cu drept de vot să fie întrebați dacă vor sau nu să fie vândut Cazinoul", a spus Gigi Chiru.

Mai mult, el a și precizat modalitatea prin care oamenii ar putea fi consultați în această problemă, costurile fiind minime.

"Alianța România Dreaptă propune municipalității și constănțenilor convocarea, pe 16 noiembrie, a unei ședințe extraordinare de Consiliu Local în care să se stabilească organizarea unui referendum. Acesta ar urma să aibă loc în aceeași zi cu alegerile parlamentare, în acest fel costurile fiind mai mici", a declarat Gigi Chiru.

El a mai adăugat că, proiectul de hotărâre va fi transmis pe email tuturor consilierilor municipali.

Comentează știrea

petrica
4 noiembrie 2012
INCET, INCET

ACEST CHIRU CHIAR PARE CA LUCREAZA PENTRU CONSTANTENI. PARE A FI O VARIANTA PENTRU CONSTANTA

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4463 secunde