Gigi Chiru, lansat de Tăriceanu în cursă la Constanța. "Noi ne batem cu PNL. Suntem singurul partid liberal"

368
2
Gigi Chiru, lansat de Tăriceanu în cursă la Constanța.

Articole de la același autor

Președintele Senatului și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat sâmbătă la Constanța pentru a lansa în cursă candidații din județul Constanța. În jurul prânzului, Tăriceanu l-a prezentat pe Gigi Chiru drept candidatul ALDE la Primăria Constanța, pe care l-a caracterizat drept o persoană cunoscută în comunitatea locală și experimentată din punct de vedere politic și electoral. Cu această ocazie, liderul ALDE a lansat o tiradă de atacuri la adresa PNL, partid pe care îl acuză că a "abandonat valorile liberale", devenind "ridicol" prin prestațiile de la centru. "Se confirmă din ce în ce mai mult că noi suntem adevărații liberali. Asistăm la acest spectacol nesfârșit și ridicol al PNL privind candidaturile de la București, care arată că PNL nu este în stare să-și selecteze corect oamenii, încercând tot felul de transplanturi nereușite. PNL este un partid care nu mai are niciun fel de busolă, care trăiește doar din istorie. Astăzi, ALDE este singurul partid liberal din România", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că adevăratul adversar în această campanie va fi PNL, formațiune cu care se va lupta pentru a câștiga voturile electoratului de centru-dreapta. "Noi ne batem cu PNL. După alegeri, dacă situația o va impune, vom vedea la nivel local ce alianțe și înțelegeri se pot face pentru a construi majorități. Însă, trebuie precizat că am avut o colaborare foarte bună cu PSD alături de care am guvernat țara asta, spun eu, destul de bine. Nu avem de ce să ne dezicem de acest lucru. Iar colaborarea ar putea continua și după alegerile locale de anul acesta", a mai adăugat Tăriceanu.

În intervenția sa, senatorul Gigi Chiru a ținut să precizeze că are ambiția nece-sară de a câștiga Primăria Constanța, punctând că în această campanie nu va vorbi despre contracandidații săi, ci se va concentra pe problemele constănțenilor. 

Comentează știrea

Cristi
24 aprilie 2016
Mai ...

Alde Tariceanu et comp. se bat cu PNL-ul . Cu PSD-ul au relatii pidosnice ...

Votant
8 mai 2016
Oare vrei binele Constantei?

Chirule, iar faci jocul PSD-ului! Traseist cum ne-ai demonstarat, departe de politica si angajat ferm in actiunea de distrugere a orasului Constanta, te incapatanezi sa mai dai o lovitura de "tarnacop" la baza administratiei locale. Ce strategie ai mai baiete in lupta pentru primarie, cand se voteaza intr-un singur tur iar 11 candidati se lupta pentru un loc? Oare cine va castiga? Cine da 'pomeni ' acum celor care stau cu mana intinsa, va castiga din oficiu si fara o campanie electorala. Ai uitat ce s-a intamplat cu 4 ani in urma? Tu te balacareai cu Palaz iar ...Mazare radea de voi! Rezultatul a fost clar; a castigat Mazare! Daca vreti binele Constantei, faceti un sondaj intre voi zece contracandidati ai lui Fagadau si sa ramana in final cel care are sansa mai mare. Numai asa puteti salva orasul Constanta de 'ciuma rosie'!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8041 secunde